Hledá se regionální potravina! Do celostátní soutěže se mohou do 9. května přihlásit výrobci potravinářských a zemědělských výrobků, kteří mají maximálně 250 zaměstnanců. „Celkem je devět kategorií: masné výrobky tepelně opracované; masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy, čerstvé maso a masné polotovary; sýry včetně tvarohu; mléčné výrobky ostatní; pekařské výrobky včetně těstovin; cukrářské výrobky včetně cukrovinek; alkoholické a nealkoholické nápoje s výjimkou vína z hroznů; ovoce a zelenina v čerstvé nebo zpracované formě; ostatní jako jsou med, ryby, hotové pokrmy, zmrzlina, lahůdkářské výrobky či nakládané sýry,“ vyjmenovala koordinátorka akce Jana Neradilová. Zájemci naleznou podrobné informace, pravidla, kontakty i formulář na webových stránkách www.regionalnipotravina.cz. Přihlášky je možné podávat na adresu Agrární komora Olomouckého kraje, Blanická 383/3, Olomouc, datovou schránkou komory nebo e-mailem oakpr@volny.cz. Read More
Přeložit náš web